16 Ağustos 2013 Cuma

MERAKLISINA DUYURULUR:)

Geoturka İlk Roman Yarışması

Geoturka Yayımevi’nin birincisini düzenlediği İlk Roman Yarışması’na son katılım tarihi 1 Eylül 2013. Yarışma koşulları şöyle:
“Kültür adına her yerde ve her dilde üretilen kaliteli eserleri desteklemek ve kendi insanımızla buluşturmak  adına ‘Değerleri Buluşturur’ sloganıyla yola çıkan Geoturka Yayımevi olarak geleneksel hale getirmek istediğimiz İlk Roman Yarışması’nın bu yılki başvuru koşulları aşağıdadır.
* Yarışmaya katılacak eserlerin 3 A4 sayfasını geçmeyecek özetlerinin www.geoturka.com web adresimizdeki ‘kitabımı basar mısınız?’ bölümünde yer alan ‘roman formu’yla birlikte info@geoturka.com adresine gönderilmesi gerekmektedir.
* Gönderilecek özetler ön elemeye tabi tutulacaktır. Ön elemeyi geçen eserlerin duyurusu web sitemiz, facebook ve twitter hesaplarımız aracılığıyla yapılacaktır.
* Yapılan ön eleme sonucu başvuran toplam eser sayısı 15 adede indirilecek ve bu eserler içinden seçici kurulumuzun yapacağı çalışmalarda seçilen ilk 3 eser yayımevimiz tarafından basılmaya hak kazanacaktır.
* Ön elemeyi geçen eserlerin A4 boyutunda 12 puntoyla 2 sıra aralıklı yazılmış tam metinleri, Klodfarer Caddesi No: 41/19 Sultanahmet Fatih/İstanbul adresine, 2 kopya halinde, kargo veya acele posta yoluyla gönderilmesi, ayrıca eserin dijital halini içeren bir cd veya harici belleğin de gönderiye eklenmesi gereklidir.
* Gönderilecek eserlerin basılmamış ve hiçbir yarışmaya katılmamış olması gereklidir.
* Yarışmaya katılacak yazar adaylarının daha önce, roman türünde hiçbir kitabının yayımlanmamış olması gereklidir.
* Yarışmaya son katılım tarihi, ön elemeye girecek roman özetleri için 1 Eylül  2013’tür. Ön elemeyi geçen eserler 15 Eylül 2013 tarihinde, kazanan 3 eser ise 15 Ekim 2013 tarihinde web adresimiz, facebook ve twitter hesaplarımız aracılığıyla duyurulacaktır.
* Yazar adayları yarışmamıza tek bir eserle katılabilir. Eserler Türkçe yazılmış olmalıdır.
* Eser herhangi bir roman türünde olabilir.
* Kolektif çalışmalar ödüle aday olabilir.
* Yazar adayları, gerçek kimlikleri yayımevimizde saklı kalmak koşuluyla isterlerse mahlas kullanabilirler.
* Gönderilen dosyalar geri iade edilmeyip imha edilecektir.”
edebiyathaber.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder